1-го лютого, патрульні поліцейські стимулювали водіїв не порушувати правила дорожнього руху, роздаючи їм наліпки «Класний водій», «Надійний водій» та «Я офлайн за кермом».

Такі наліпки отримали водії, які під час руху були пристебнуті пасами безпеки, паркувалися у спеціально відведених місцях, не розмовляли по телефону, керуючи автомобілем, та дотримувались інших правил дорожнього руху.

У Вінниці патрульні шукають "Класних" та "Надійних" водіїв

Мета соціальної ініціативи #Керуй - поширити серед водіїв ідею, що дотримуватись правил дорожнього руху #модно. Це не просто вимоги закону, а спосіб вберегти своє життя, життя рідних та незнайомців, які опинилися поруч.

Кількість дорожньо-транспортних пригод, які трапилися впродовж 2017 року в Україні, встановили антирекорд. Щодня на дорогах гине до десятка людей. Чимало смертельних аварій стається і на Вінниччині. Давайте разом змінимо цю сумну статистику та почнемо дотримуватись правил дорожнього руху.

У Вінниці патрульні шукають "Класних" та "Надійних" водіїв

Кожен свідомий водій може отримати будь-яку із таких наліпок в Управлінні патрульної поліції у Вінницькій області за адресою вулиця Ботанічна, 24. Чекаємо на вас!



Переглядів: 3612
Поширень: 0