За підозрою у вчиненні грабежу оперативники Вінницького відділу поліції затримали раніше судимих вінничан, один з яких - неповнолітній. Затриманий 17-річний правопорушник виявився причетним до вчинення ще одного пограбування у 2017 році.

2 лютого до поліції за допомогою звернулась 19-річна громадянка Зімбабве. Дівчина повідомила, що у вечірній час на вулиці м. Вінниці на неї напали двоє невідомих та відібрали мобільний телефон.

За словами заступника начальника Вінницького відділу поліції Сергія Хіміча, проведеними розшуковими заходами оперативники встановили осіб, причетних до вчинення злочину. Ними виявились раніше судимі вінничани віком 17 та 19 років.

Молодший із затриманих підозрюється у вчиненні ще одного пограбування іноземки. У вересні 2017 року хлопець відібрав у 23-річної громадянки Республіки Конго гаманець з грішми.

Поліцейські перевіряють правопорушників на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.

Слідчим відділенням поліції відкриті провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (розбій). За таке правопорушення передбачено покарання до 4 років позбавлення волі.



Переглядів: 1577
Поширень: 0