25 січня біля будинку на вулиці І. Миколайчука зловмисник напав на 55-річного перехожого та, застосувавши силу, відібрав у нього гаманець з грішми та мобільний телефон. За підозрою у вчинені цього злочину 7 лютого оперативники карного розшуку вінницького відділу поліції затримали 35-річного вінничанина.

Наприкінці січня по лінії 102 зателефонував 55-річний вінничанин та повідомив, що біля під’їзду близько 23.00 його пограбував невідомий чоловік. Застосувавши фізичну силу, нападник відібрав у нього 1800 гривень та смартфон «Самсунг».

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Сергій Хіміч, протягом двох тижнів оперативники розшукували підозрюваного у вчинені злочину. Ним виявився раніше судимий за крадіжки 35-річний вінничанин. Телефон, відібраний у потерпілого, він встиг продати. Також поліцейські встановили нового власника гаджету. Смартфон у нього вилучений та повернутий потерпілому.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 1531
Поширень: 0