"Мінімум затрат- максимум задоволення" - з таким лозунгом відбулася лекція на тему: "Як бюджетно подорожувати". Близько 25 учасників завітали у креативний простір"LEVEL 80", аби весело та з користю провести час.

Мандрівки дарують нам неймовірні емоції, багато вражень, нові знайомства, безліч фото, а ще дорого коштують. Як зробити свою мандрівку менш витратною? Своїм досвідом поділився організатор "Тravel club" у Вінниці Влад Рильський.

Дізнатись про сайти з найдешевшими квитками, забронювати житло, взагалі жити без витрат - це далеко не всі лайфхаки про які дізнались слухачі.

Вінницьким мандрівникам розповіли, як подорожувати бюджетно

"Наразі "Travel Club" вже трішки більше року. Через нас пройшло більше 50 спікерів, говорили більше ніж про 50 різних країн, наша спільнота налічує вже більше 700 мандрівників, ми організували різні подорожі, нас запрошували на радіо і показували по телевізору.

На сьогоднішній день Travel Club - це спільнота мандрівників, які разом подорожують, діляться досвідом та збираються щосуботи о 19:00 в креативному просторі "Артинові". Ми самі розширюємо наші горизонти для того щоб більше людей в Україні і Світі стали усвідомленішими і розвивалися за допомогою подорожей. Тому з 15 березня анологічний Travel Club запускається у Львові.", - запевняє спікер заходу Влад Рильський.

Вінницьким мандрівникам розповіли, як подорожувати бюджетно

Більшість лише мріють про реально класну самостійно організовану мандрівку. А в результаті йдуть до найближчого турагенства, "тицяють" пальцем на фото готелю, дають завдаток...

Вінницьким мандрівникам розповіли, як подорожувати бюджетно

Учасники тренінгу вже з легкістю зможуть самостійно використовувати цінні поради, секрети автостопу та без знання мови дістатися місця призначення.



Переглядів: 2216
Поширень: 0