12 лютого 2018 року у форматі круглого столу відбулась зустріч за участю заступника міського голови Галини Якубович, директора департаменту соціальної політики міської ради Лариси Попової та представників інших структурних підрозділів міської ради з головами чорнобильських громадських організацій міста. Обговорювали питання, які турбують ліквідаторів аварії на ЧАЕС, та шляхи їх вирішення.

Директор департаменту соціальної політики міської ради Лариса Попова підбила підсумки роботи, проведеної протягом 2017 року, та окреслила проблемні питання та перспективи співпраці на 2018 рік. Також Лариса Попова повідомила, що ряд питань громадських організацій чорнобильців вирішується в рамках робочої групи, яка збирається щомісяця в департаменті соціальної політики міської ради.

На зустрічі під головуванням Галини Якубович піднімались ряд важливих для ліквідаторів питань, вносили пропозиції та побажання щодо подальшої роботи з питань соціального захисту постраждалого населення.

У мерії відбувся "круглий стіл" з представниками організацій чорнобильців

Зокрема, фінансування пільгових рецептів та медичного обслуговування, виділення земельних ділянок, реєстрація «чорнобильських» організацій міста, пільговий проїзд, санаторне лікування тощо.

На зустрічі були розглянуті питання з підготовки та проведення в місті Вінниці заходів, пов’язаних з 32-ми роковинами аварії на Чорнобильській АЕС.



Переглядів: 2250
Поширень: 0