Представники управління у справах національностей та релігій облдержадміністрації, Департаменту соціальної політики міської ради та почесний голова обласного об’єднання Церкви Християн Віри євангельської Михайло Якобчук 14 лютого відвідали Дім Милосердя «Віфезда» в с.Вінницькі Хутори, який нещодавно відкрився в при обласному об’єднанні Церкви Християн Віри євангельської. Будинок створений для осіб, що потрапили у складні життєві обставини. Більшість людей – це колишні в’язні, люди, які постраждали внаслідок насильства у родині, втратили житло, а також безпритульні, – розповів директор закладу Ярослав Сімашко.

Загалом в Домі Милосердя створені всі умови для проживання 40 осіб, наразі тут перебуває 27, проте ліжко-місця, на даний час, призначені лише для осіб чоловічої статі. Окрім проживання і харчування, в закладі безпритульні можуть отримати ще цілу низку послуг – допомогу у відновленні документів, супровід до медичних закладів тощо. Передбачені місця й для людей з особливими потребами.

 У селі Вінницькі Хутори відкрили Дім милосердя для безпритульних

У селі Вінницькі Хутори відкрили Дім милосердя для безпритульних

У селі Вінницькі Хутори відкрили Дім милосердя для безпритульних

За словами директора, заклад діє на благодійних засадах завдяки допомозі віруючих об’єднаної Церкви Християн Віри Євангельської. Програма перебування базується на християнських істинах та має на меті, в першу чергу, допомогти людині побачити реальне життя, орієнтуватися в ньому, заново соціалізуватися, відновити сімейні стосунки і відносини з рідними, звикнути до роботи і влитися в нове, здорове суспільство.



Переглядів: 18241
Поширень: 0