Працівники поліції затримали зловмисника, який з території підприємства у смт Стрижавка Вінницького району викрав дизпаливо з баку вантажного автомобіля. Правопорушника затримали за місцем проживання. Пальне у нього вилучили.

Як розповів начальник Вінницького районного відділення поліції Олександр Яворський, до поліції надійшло повідомлення, що вночі 18 лютого невідома особа з баку «КАМАЗа», який стояв на території одного з підприємств, викрала 260 літрів пального.

Протягом кількох годин поліція встановила та затримала підозрюваного у вчиненні цього злочину. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який в минулому місяці звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки. У нього в сараї поліцейські вилучили бочку з соляркою та знаряддя вчинення злочину.

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено до 6 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



Переглядів: 1800
Поширень: 0