16 лютого поліцейські розшукали 15-річну вінничанку, яка зникла 12 лютого. Її мама звернулася до поліції по допомогу лише наступного дня. Дівчинку знайшли у її знайомого.

 15-річна вінничанка, яку виховує мати, неодноразово тікала з дому. Поліція знаходила її у друзів, яких дівчина легко знаходила через мережу Інтернет.

Цього разу неповнолітня пішла з дому, залишивши мобільний телефон. Знайшли дівчину вдома у її знайомого у м. Вінниці.

За словами начальника відділу ювенальної превенції обласного главку поліції Людмили Кузнєцової, поліцейські клопотатимуть перед службою у справах дітей про поміщення дитини до центру реабілітації для того, аби з нею попрацювали психологи. Матір дівчинки останнім часом не справляється з вихованням дочки та не може вплинути на її поведінку.

У цьому році до поліції надійшло 24 звернення про зникнення дітей. Усі неповнолітні розшукані, жертвою правопорушень вони не стали.

Поліція нагадує, що при зникненні дитини необхідно терміново звернутися до найближчого поліцейського відділення або патруля поліції. Від оперативності рідних залежить швидкість встановлення місцезнаходження зниклої дитини, збереження її життя та здоров’я.



Переглядів: 3092
Поширень: 0