У рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив» у Вінниці розпочинається реалізація проекту “SMILE CITY” Вінниця - місто усміхнених дітей. Кожен вінничанин може долучитися до проекту. Його суть полягає в різнопрофільній допомозі дітям із різними захворюваннями.

На базі Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді планують сформувати волонтерську команду, яка буде працювати з дітьми, та надавати лікувально-профілактичну, психологічну, фінансову, паліативну допомогу дітям Вінниці. Працюватимуть з дітьми-сиротами, онкохворими, ВІЛ-інфікованими, з обмеженими фізичними можливостями та дітьми з аутизмом.

«Такі діти часто залишаються поза увагою суспільства, мають труднощі в соціальній інтеграції, а отже нерідко почуваються одинокими, нікому не потрібними, тягарем для оточуючих. Ми хочемо показати, що Вінниця – місто, дружнє до дитини, і саме такі діти є у фокусі уваги нашого міста. Наша ціль – зробити дітей з обмеженими фізичними можливостями та розвитку активними учасниками міського життя. Ми створимо команду SMILE-волонтерів, які самовіддані, милосердні, ініціативні, люблячі та енергійні», – повідомили у Вінницькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У Вінниці створюється команда SMILE- волонтерів, які допомагатимуть дітям

Авторами проекту “SMILE CITY” Вінниця - місто усміхнених дітей є вінничанки Руслана Харковенко, Вікторія Чумаченко та Регіна Майстрова.

Кожен мешканець Вінниці може стати учасником даного проекту. За детальною інформацією варто можна у Вінницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, e-mail:[email protected], тел.67-04-60.



Переглядів: 1797
Поширень: 0