Працівники карного розшуку спільно з патрульними поліцейськими затримали зловмисника, який з приміщення автомийки в м. Вінниці викрав автомобіль.

22 лютого в поліцію звернулась з заявою жителька міста Вінниці. Жінка повідомила про викрадення у неї автомобіля «Nissan Leaf», який вона залишила на автомийці.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що близько 15.30 год. потерпіла залишила свій автомобіль у приміщенні однієї з автомийок міста. Працівник, який обслуговував її автомобіль скористався тим, що ключі були в замку запалювання та викрав машину.

Поліція ввела в дію план «Перехват». Невдовзі на автодорозі Стрий - Знамянка неподалік с. Ксаверівка Вінницького району викрадача іномарки зупинили працівники патрульної поліції спільно з працівниками карного розшуку. Правопорушником виявився 30-річний житель Жмеринського району.

За словами затриманого, автомобіль він взяв покататися, після чого збирався його повернути.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Викрадений автомобіль повернуто власниці.



Переглядів: 2283
Поширень: 0