Працівники карного розшуку Вінницького відділу поліції затримали двох підозрюваних у вчиненні пограбування, яких розшукували протягом місяця. У центрі міста зловмисники побили вінничанина та відібрали у нього 200 гривень і мобільний телефон. Один з правопорушників – працівник приватної охоронної фірми. 

18 січня до Вінницького відділу поліції з заявою про пограбування звернувся 22-річний студент. Він повідомив, що близько 20.00 на вул. Пирогова його побили та пограбували двоє невідомих чоловіків. Один з нападників був у балаклаві.

На Пирогова двоє вінничан побили та пограбували студента

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Сергій Химич, вжитими розшуковими заходами поліцейські встановили та затримали правопорушників. Ними виявились 22-річні вінничани. В поле зору поліції затримані раніше не потрапляли. Один з них працює охоронником у приватній фірмі. За місцем проживання у нього поліцейські вилучили балаклаву.

На Пирогова двоє вінничан побили та пограбували студента

Як з’ясувалося, телефон потерпілого правопорушники здали у ломбард, а гроші витратили на власні потреби.

На Пирогова двоє вінничан побили та пограбували студента

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 6 років ув’язнення.



Переглядів: 1981
Поширень: 0