Сьогодні, 22 квітня о 09.20 год. по телефону спецлінії «102» Вінницького міського управління ГУМВС України у Вінницькій області надійшло повідомлення від невідомої жінки про те, що в приміщенні судів Ленінського, Замостянського та Староміського районів м. Вінниці, які розташовані по вул. Грушевського, закладено вибуховий пристрій.

у вінницькому суді шукають вибухівку

На місце пригоди негайно виїхала оперативна група. За словами першого заступника начальника ГУМВС Сергія Григорчука, в обстеженні приміщення а також прилеглої території приймали участь понад 200 співробітників територіальних підрозділів, фахівців вибухо-технічної служби НДЕКЦ при ГУМВС. Правоохоронцями було проведено евакуацію 150 чоловік персоналу.

Наразі встановлено номер автомат-телефону, з якого телефонував зловмисник. Організовано комплекс оперативно-розшукових та профілактичних заходів по встановленню зловмисника та попередженню подібних фактів.

Слід зазначити, що на момент надходження повідомлення в зазначених судах конвоїв, затриманих та заарештованих осіб не перебувало. О 12.20 годині роботу судів було відновлено.

За даним фактом вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 259 КК України.


Переглядів: 3097
Поширень: 0