Нещодавно відбулось перше ознайомче заняття у English club, де іноземну мову вивчають діти із родин, що опинилися у складних життєвих обставинах, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з родин учасників АТО (в тому числі загиблих), діти з обмеженими фізичними можливостями. Дітям, які підпадають під цю категорію і бажають відвідувати заняття, деталі можна дізнатись за телефоном: 67-04-60 (Вінницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді).

English club – безкоштовна програма для підвищення рівня знань з англійської мови. В першу чергу діти будуть вчитися говорити, розвивати усне мовлення. Це дозволяє за порівняно короткий час засвоїти ази мови, навчитися говорити англійською і розуміти мовлення інших людей.

При Вінницькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відновив свою діяльність English club

«На курсах англійської мови діти будуть засвоювати конкретний набір слів, що найчастіше використовується у повсякденному житті. Під час курсів діти можуть співати пісні англійською мовою, дивитися улюблені мультфільми, грати в різноманітні ігри, змагатися між командами, інсценувати діалоги. В такій формі вони зможуть краще засвоювати матеріал і застосовувати його на практиці», – каже директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Добровольська.



Переглядів: 2423
Поширень: 0