Неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів та зберігання наркотиків 32-річний правопорушник на даний час відбуває умовне покарання. Протягом трьох місяців поліцейські збирали докази вчинення крадіжки затриманим у м.Вінниці.

На початку листопада минулого року до поліції з заявою про крадіжку звернувся 39-річний вінничанин. З його гаражного приміщення шляхом зриву навісного замка викрали 12 спінінгів та 3 човни вартістю 34 тисячі гривень.

За словами заступника начальника Вінницького відділу поліції Сергія Химича, відразу після вчинення злочину оперативники вийшли на слід зловмисника, але достатньої доказової бази для затримання остатнього відразу не було.

Наразі слідчими встановлено осіб, яким затриманий продав викрадені речі. В рамках розслідуваного кримінального провадження вони будуть вилученні та повернути власникові.

32-річний правопорушник відбуває умовне покарання за раніше вчинені майнові злочини.

За фактом крадіжки поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникнення у приміщення). За такий злочин чоловіку загрожує ув’язненням на строк до 6 років.



Переглядів: 1552
Поширень: 0