У четвер, 29 березня, вінничани зможуть долучитися до Соціальної майстерні для людей поважного віку «Навчання. Можливості. Участь». Захід відбуватиметься з 10:00 до 14:30 у NGO-HAB (#ХабВінниця), що за адресою Пушкіна, 11.

Організаторами є громадська організація «Центр Поділля-Соціум» спільно з департаментом соціальної політики Вінницької міської ради та Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Долучився до проведення соціальної майстерні й Центр Гуманістичних Технологій «АХАЛАР».

Команда громадської організації «Центр Поділля-Соціум» переконана, що люди поважного віку активні та готові долучатись до життя громади, але не всі інструменти, що формують залучення до процесу прийняття рішень у громаді, є доступними та зручними.

«Для нас заходи такого формату — це шанс зробити більше для жителів нашого міста. Ми ставимо за пріоритет налагоджувати діалог зі старшими людьми, щоб говорити однією мовою і робити наше місто кращим. Саме такий діалог між органами місцевого самоврядування, департаментами, зокрема і нашим, допоможе максимально залучати громадян пенсійного віку до прийняття рішень і участі у житті громади», - зазначила директор департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Лариса Попова.

Під час проведення Соціальної майстерні учасників ознайомлять з найефективнішими та доступними партисипаційними практиками міста. А також вони зможуть ознайомитись з можливостями навчальних заходів та послуг для людей поважного віку у Вінниці. Заплановані проведення майстер класів, презентацій та діяльності партнерських організацій.

«Досвід роботи нашої організації з людьми поважного віку показує, що ці люди є важливою частиною громади та ефективним ресурсом, вони активні, досвідчені та відповідальні. Для нас дуже важливо взаємодіяти з людьми, допомогти їм опанувати можливості та інструменти, які доступні сьогодні для участі у житті міста та його розвитку», - додав голова правління громадської організації «Центр Поділля-Соціум» Сергій Проценко.

Детальну інформацію можна дізнатися за телефоном: +38(063) 615-92-86 Анна Савчинська



Переглядів: 1782
Поширень: 0