29 березня у місті Вінниці сталось дві автопригоди з потерпілими за участі пішоходів. Внаслідок дорожньо-транспортних пригод двоє чоловіків отримали тілесні ушкодженням та були госпіталізовані.

Перша автопригода сталась близько 8 години ранку неподалік зупинки «Західний автовокзал». 47-річний водій автомобіля «Citroen», житель м. Ладижин, допустив наїзд на 27-річного вінничанина. Чоловік переходив дорогу по розмітці нерегульованого пішохідного переходу. З забоями та переломом гомілки його госпіталізовано до відділення хірургії міської клінічної лікарні.

Цього ж дня близько 21.00 під колесами автомобіля «ВАЗ» потрапив 60-річний житель Могилів-Подільського. 35-річний водій допустив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину проспекту Юності у невстановленому місці. В подальшому легковик «ВАЗ» зіткнувся з автомобілем швидкої медичної допомоги «Peugeot», який рухався в попутному напрямку. Пішохід госпіталізований до реанімаційного відділення.

Минулої доби у Вінниці в  ДТП потрапило двоє пішоходів

Слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.



Переглядів: 1944
Поширень: 0