Побутовий конфлікт, який виник 8 квітня в будинку по вул. Рилєєва у м. Вінниці під час сварки в родині, призвів до того, що 32-річний вінничанин наніс своєму братові удар ножем у грудну клітину. Потерпілий госпіталізований до обласної лікарні.

8 квітня у поліцію надійшло повідомлення про госпіталізацію 30-річного вінничанина. З тілесними ушкодженнями у вигляді проникаючого поранення грудної клітини потерпілий знаходиться у Вінницькій обласній клінічній лікарні імені Пирогова.

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Сергій Химич, слідчо-оперативною групою поліції, яка виїхала за місцем проживання потерпілого, було встановлено, що тілесні ушкодження він отримав від свого брата, раніше судимого за зберігання наркотиків, пограбування та замах на умисне вбивство.

Конфлікти між чоловіками виникали неодноразово на грунті особистих неприязних родинних стосунків та пияцтва. Під час чергової сварки, старший з братів, який має інвалідність, вдарив іншого кухонним ножем. Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу.

Зловмисника затримано й поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 п. 13 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. Триває розслідування.



Переглядів: 1869
Поширень: 0