Третього червня у відомчому дитячому таборі ім. Ю. Рябчинської розпочинається оздоровчий сезон. Дітей очікують цікаві конкурси, змагання, заняття на автомайданчику, стрільби у тирі, походи та виступи кінологів зі службовими собаками. Розташований оздоровчий заклад у смт Стрижавка Вінницького району.

Працівники табору готують особливі програми для дітей. Кожного дня дітей тут очікують ігри, концерти, спортивні змаганнями, цікаві екскурсії. Оскільки заклад поліцейський, тут панує своя незабутня атмосфера. З дітьми проводять ігри з вивчення Правил дорожнього руху, застосування прийомів рукопашного бою, навчають як убезпечити себе вдома та на вулиці. Працівники кінологічної служби демонструють дітям вміння та навички поліцейських собак, навчених затримувати злочинців, зупиняти автомобілі, шукати зброю, вибухівку та наркотики.

Вінницьких діток запрошують на літній відпочинок у відомчому дитячомутаборі ім. Рябчинської

Заклад приймає дітей віком від 7 до 14 років, які зможуть відпочити у три зміни.

  • 1 зміна – з 3 по 23 червня,
  • 2 зміна – з 26 червня по 16 липня,
  • 3 зміна – з 19 липня по 8 серпня.

Орієнтовна вартість путівок для атестованих працівників ГУНП, для вільнонайманих працівників ГУНП, які є членами профспілки та дітей пенсіонерів ГУНП – 2550 грн., для дітей загиблих та померлих працівників органів внутрішніх справ під час виконання службових обов’язків та дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей сиріт – безкоштовно. Повна вартість путівки становить 5100 грн.

Вінницьких діток запрошують на літній відпочинок у відомчому дитячомутаборі ім. Рябчинської

Для отримання путівки необхідно надати наступні документи: копія посвідчення працівника ГУНП чи пенсіонера УМВС (для вільнонайманих працівників – довідка з УКЗ), ксерокопія свідоцтва про народження дитини, медичні довідки встановленої форми з поліклініки, де обслуговується дитина, заява на ім'я директора закладу про виділення путівки з зазначенням зміни, домашньої адреси, телефону.

Вінницьких діток запрошують на літній відпочинок у відомчому дитячомутаборі ім. Рябчинської

Заяви для отримання путівок слід надати письмово в бухгалтерію дитячого закладу (м. Вінниця, вул.. Костянтиновича, 37). Телефони для довідок: (0432) 59-31-13, 58-19-13, 58-18-93.



Переглядів: 5117
Поширень: 0