Повідомлення про зникнення малюка надійшло до Погребищенського райвідділу міліції 2 травня о 15.30 години. Схвильований батько повідомив, що майже півгодині тому хлопчик зник у лісі, в якому вони родиною відпочивали.

Чотири години шукала міліція півторарічного хлопчика у лісі

Це сталося за лічені хвилини. Як потім розповіла мати зниклого хлопчика Оксана Кравченко, маленький Сашко постійно був у колі зору дорослих. Загалом кампанія відпочиваючих складалася з шести дорослих та трьох дітей. Але, як каже народна мудрість, «у семи няньок дитина без ока». Коли батьки хлопчика помітили його відсутність, одразу ж всі почали шукати. Через 20 хвилин марних зусиль батько вирішив повідомити про пригоду в міліцію.

По тривозі одразу був піднятий увесь особовий склад райвідділу міліції. Сільський голова скликав на пошуки дитини жителів села. По телефону були оповіщені лісничі, які обслуговували територію, де пропала дитина. Керував пошуками дитини в.о. начальника Погребищенського РВ ГУМВС підполковник міліції Віктор Чуповенко. Байдужим, за його словами, не залишився ніхто, адже у всіх є діти. Люди прочисували лісовий масив, заглядаючи під кожне дерево, під кожен кущ.

Чотири години шукала міліція півторарічного хлопчика у лісі

Малюка знайшов лісничий сусіднього села Володимир Вербицький аж через чотири години пошуків на відстані більше трьох кілометрів від місця зникнення. Як розповів чоловік, малюк саме вийшов з лісу й шов до річки, що була поблизу. Півторарічний хлопчик не був наляканий, не плакав...

Можна тільки уявити собі, що за цей час пережили батьки хлопчика. Вони безмежно вдячні всім, хто приймав участь у пошуках дитини й запевняють, що на майбутнє ця пригода буде їм незабутнім уроком того, що маленькі діти потребують пильної уваги до себе.


Переглядів: 6208
Поширень: 0