29 квітня за підозрою у вчиненні розбійного нападу працівники поліції затримали місцевого жителя. Застосувавши до 81-річної жінки силу, правопорушник заволодів її грошовими коштами та виробами з жовтого металу.

27 квітня до Лівобережного відділення поліції надійшло повідомлення від літньої жительки м. Вінниці про те, що у власному помешканні на неї напав незнайомець. За словами потерплої, зловмисник увійшов до квартири через незамкнені вхідні двері. Застосувавши фізичну силу, зловмисник наніс жінці декілька ударів в область голови та тулуба. Бабуся віддала нападнику останні заощадження в сумі 2000 гривень, аби він припинив побої. В результаті злочинець, зірвавши з неї сережки та ланцюжок, вибіг з квартири.

Крім того нападник заволодів її мобільним телефоном. Щоб потерпіла його не впізнала у разі затримання, зловмисник піднявся поверхом вище та змінив одяг.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, завдяки камерам відеоспостереження, оперативники відразу встановили особу зловмисника. Після двох днів пошуків його затримали в мікрорайоні Вишенька у винайнятому помешканні. Зловмисником виявився 31-річним житель м. Вінниці, раніше судимий. У нього вилучено мобільний телефон, що належить потерпілій. Золоті вироби зловмисник встиг здати в ломбард.

Вінницькі поліцейські затримали чоловіка, який побив та пограбував бабусю в її ж квартирі

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні розбійного нападу та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у житло). За таке правопорушення передбачено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Переглядів: 1774
Поширень: 0