У Вінниці працівники поліції охорони затримали 15-річного підлітка на викраденому велосипеді. Неодноразово судимого за крадіжки хлопця поліцейські зупинили дорогою до ломбарду.

2 травня до поліції надійшло повідомлення від 52-річного вінничанина про те, що невідома особа біля під’їзду будинку по проспекту Юності викрала його велосипед. Свідком злочину стала сусідка заявника. Жінка описала підлітка, який відв’язав велосипед від стовпа та поїхав.

Протягом півгодини біля одного з магазинів неподалік від місця вчинення злочину підозрюваного на велосипеді помітив екіпаж працівників поліції охорони. Хлопця вони затримали та передали працівникам вінницького відділу поліції.

Правопорушником виявився 15-річний вінничанин. Він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. За словами підлітка, він їхав у найближчий ломбард, щоб здати викрадений велосипед.

На Вишеньці затримали підлітка на краденому велосипеді

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ (крадіжка). Неповнолітньому правопорушнику загрожує до 3-х років позбавлення волі.



Переглядів: 1912
Поширень: 0