1. Порушень ПДР – 806 ( з них грубих – 650), з початку року – 85603
  2. Затримання нетверезих водіїв: за добу - 70, з початку року – 5738
  3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – перевищення швидкості - 193;
  4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 1, З початку року – 193
  5. Невиконання ПДР пішоходами : - за добу – 24,з початку року – 8804
  6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу - 5, - з початку року – 491
  7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт майданчик автомобілів та мототранспорту – 52

СТАРОМІСЬКИЙ РВ МУ
6 ТРАВНЯ БІЛЯ 10 ГОД. НА ПЕРЕХРЕСТІ ВУЛИЦЬ ОСТРОВСЬКОГО-НАНСЕНА ВОДІЙ АВТОМОБІЛЯ "ФОРД-ТРАНЗИТ", 1948 Р.Н., ЖИТЕЛЬ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ М.ХРИСТИНІВКА, ДОПУСТИВ НАЇЗД НА ПІШОХОДА , 2002 Р.Н., УЧНЯ 2 КЛАСУ ЗОШ-6, , ЯКИЙ ПЕРЕТИНАВ ПРОЇЖДЖУ ЧАСТИНУ З ПРАВА НА ЛІВО ПО ХОДУ РУХУ АВТОМОБІЛЯ В РАЙОНІ РЕГУЛЬОВАНОГО ПІШОХІДНОГО ПЕРЕХОДУ. ВНАСЛІДОК ДТП, ДИТИНА ОТРИМАЛА ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ У ВИГЛЯДІ ЗАКРИТОЇ ТРАВМИ ЧЕРЕПНОЇ ПОРОЖНИНИ, САДИНИ ПІДБОРІДДЯ ТА ЗАБІЙНОЇ РАНИ НИЖНЬОЇ ГУБИ І ГОСПІТАЛІЗОВАНА В ХІРУРГІЧНЕ ВІДДІЛЕННЯ ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ КЛІНІЧНОЇ ЛІКАРНІ.

КРИЖОПІЛЬСЬКИЙ РВ ГУМВС
6 ТРАВНЯ О 9.30 ГОД. ІНСПЕКТОРОМ З РОЗШУКУ КРИЖОПІЛЬСЬКОГО МРЕВ ПРИ ПРОВЕДЕННІ РЕЄСТРАЦІЙНОЇ ОПЕРАЦІЇ, ПІД ЧАС ОГЛЯДУ АВТОМОБІЛЯ «ВАЗ-2101» , ЯКИЙ НАЛЕЖИТЬ ЖИТЕЛЮ СМТ. ЧЕЧЕЛЬНИК, 1970 Р.Н., А ПО ДОРУЧЕННЮ КЕРУЄ ЖИТЕЛЬ С. СТУДЕННА ПІЩАНСЬКОГО РАЙОНУ, 1983 Р.Н., БУЛО ВСТАНОВЛЕНО, ЩО НОМЕР ДВИГУНА НА АВТОМОБІЛІ ЗНИЩЕНО КУСТАРНИМ СПОСОБОМ.
ВИЩЕ ВКАЗАНИЙ АВТОМОБІЛЬ ПРИДБАНО НА РИНКУ В М.ВІННИЦЯ У 2008 РОЦІ.
РОВОДИТЬСЯ ПЕРЕВІРКА.

ЛЕНІНСЬКИЙ РВ МУ
6 ТРАВНЯ О 11.13 ГОД. В РВ З ЗАЯВОЮ ЗВЕРНУВСЯ ПРИВАТНИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ, 1977 Р.Н., ПРО ТЕ, ЩО В ПЕРІОД ЧАСУ З 20 ГОД. 5 ТРАВНЯ ДО 11 ГОД. 6 ТРАВНЯ ПО ВУЛ. ЧЕХОВА З БАГАЖНИКА ЙОГО АВТОМОБІЛЯ "ВАЗ-2106" ШЛЯХОМ ПІДБОРУ КЛЮЧА, ВИКРАДЕНО ЗАПАСНЕ КОЛЕСО ТА 6-ТЬ КОРОБОК ІЗ ЖУВАЛЬНИМИ ГУМКАМИ "ОРБІТ" ТА "ЕКЛІПС" НА ЗАГАЛЬНУ СУМУ 10 ТИС. ГРН.

СТАРОМІСЬКИЙ РВ МУ
6 ТРАВНЯ О 16:50 ГОД. В РВ З ЗАЯВОЮ ЗВЕРНУВСЯ ЖИТЕЛЬ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ М.ДЕРГАЧІ, 1969 Р.Н., ВОДІЙ ПП "ГАЛУШКО", ПРО ТЕ, ЩО В ПЕРІОД ЧАСУ З 15 ГОД. ДО 16 ГОД. ЦЬОГО Ж ДНЯ ПО ВУЛ. ШМІДТА БІЛЯ БУДИНКУ № 6, З АВТОМОБІЛЯ "DAF- 95 F" ВИКРАДЕНО ГРОШІ В СУМІ 3250 ГРН ТА 100 ДОЛАРІВ США. ПРОВОДИТЬСЯ ПЕРЕВІРКА.

Шановні автовласники!

Державтоінспекція Вінниччини застерігає і закликає вас уважно ставитися до своєї власності. Залишайте транспортні засоби на спеціальних майданчиках, які охороняються та обладнайте їх протиугінними засобами.

Крім того, останнім часом почастішали і практично щодня стаються непоодинокі випадки викрадення особистих речей з автомобілів, які залишені без нагляду поблизу будинків, місць роботи та в інших громадських місцях.

Злочинний світ задля реалізації своїх незаконних намірів вдало використовує усі психологічні та тактичні методики, що дозволяє їм легко вирахувати жертву і здобич.

Документи, цінні речі не потрібно залишати в автомобілі, навіть якщо ви відлучаєтесь на кілька хвилин до свого помешкання, офісу чи магазину. Для здійснення крадіжки злодію-професіоналу достатньо й кількох секунд, яких вам не вистачить навіть на те, щоб покликати на допомогу. Якщо в автомобілі немає що взяти, найчастіше злочинці крадуть автомагнітоли, аудіоапаратуру, диски, тощо…

З метою уникнення втрати власності, Державтоінспекція застерігає і радить залишати транспортні засоби на майданчиках, які охороняються і, навіть в цьому випадку, ні в якому разі не залишати в автомобілі документи та цінні речі.


Переглядів: 2882
Поширень: 0