8 травня близько 17-ї години патрульні отримали виклик з вулиці Гонти. Заявник, який зателефонував на 102, повідомив, що на його дружину, погрожуючи ножем та застосувавши фізичну силу, напав невідомий чоловік. Перед тим, як втекти, зловмисник відібрав у потерпілої сумку, в якій знаходились грошові кошти в розмірі 600 грн, мобільний телефон та особисті речі.

Патрульні прибули на місце виклику спільно з працівниками Лівобережного відділення поліції. Жінка вказала поліцейським напрямок руху свого кривдника. Інспектори одразу розпочали пошуки і вже невдовзі виявили його неподалік місця злочину.

Побачивши поліцейських, зловмисник почав тікати від них залізничними коліями, однак його швидко наздогнали та затримали. Телефон потерпілої, який він скинув, втікаючи від охоронців порядку, поліцейські знайшли неподалік. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На вулиці Гонти чоловік погрожуючи ножем обікрав вінничанку

Правоохоронці встановили, що затриманий перебував у розшуку за вчинення аналогічного злочину. Під час огляду у нього вилучили речі потерпілої. Зловмисника доставили до відділку поліції для з’ясування всіх обставин.



Переглядів: 2001
Поширень: 0