14 травня працівники управління карного розшуку Головного управління Нацполіції Вінниччини викрили злочинну групу з чотирьох осіб, яка на території області збувала метадон. 32-річній організаторці наркобізнесу оголошено про підозру.

Як розповів т.в.о. начальника Головного Управління Нацполіції Вінниччини Олександр Цимбалюк, в рамках відкритого кримінального провадження за фактом збуту наркотиків групою осіб, поліцейські провели ряд оперативних закупок метадону та задокументували злочинну діяльність групи. «Закладки» з наркотиками зловмисники робили на території області, а кошти отримували на банківські картки.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання у членів злочинної групи вилучені десятки SIM-карток різних мобільних операторів, телефони, банківські картки, записники з телефонами наркозалежних покупців та коштами, отриманими за метадон.

У Вінниці поліція викрила групу торговців метадоном

Організатор злочинної групи – 32-річна жителька Вінницького району. Її спільники: 47-річна мешканка Бершаді та двоє чоловіків віком 25 та 32 років. Один з них раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Наразі організаторка групи затримана і знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання. Їй оголошено про підозру. Правова кваліфікація діям інших учасникам групи буде надана в ході досудового розслідування.

У Вінниці поліція викрила групу торговців метадоном

Слідством відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.



Переглядів: 1754
Поширень: 0