24 травня поліцейський з ювенальної превенції Лівобережного відділення поліції затримав вінничанку, яка в дитячому візку перевозила наркотики. Усі обставини наразі з’ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження.

Поліцейський отримав оперативну інформацію, що 32-річна місцева жителька може бути причетною до незаконного обігу наркотиків. Зловмисниця раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за такого роду злочини.

У Вінниці затримали жінку, яка у дитячому візку перевозила наркотики

Поліцейський зупинив її для перевірки на вулиці Довженка у м. Вінниці. Під час поверхневого огляду з’ясувалося, що жінка разом з немовлям перевозила у дитячому візку наркотики. У паперовому згортку, вилученому поліцейським, знаходилася речовина рослинного походження, схожа на марихуану , та 2 шприца з наркотичною речовиною у пачці з-під цигарок.

Працівники поліції встановлюють джерело походження наркотичних речовин та з якою метою зловмисниця їх перевозила.

У Вінниці затримали жінку, яка у дитячому візку перевозила наркотики

Вилучені речові докази направлені на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів). За таке правопорушення передбачене покарання до п`яти років позбавлення волі.



Переглядів: 1908
Поширень: 0