У Вінниці триває ремонт різних елементів благоустрою. Наразі серед інших робіт здійснюється відновлення сходів у різних частинах міста. Виконується ремонт таких конструкцій у сквері біля пам’ятника Жертвам Чорнобильської трагедії, поруч із якими облаштовується пандус. Також роботи завершуються по вулиці А.Янгеля на підйомі та на спуску до річки (2 шт). Нещодавно завершився ремонт сходів по провулку Лисенка з влаштування водовідвідного лотка та вулиці Чорновола в районі вул. Репіна та вул. Жуковського.

Біля Центрального мосту від набережної до скверу на вул. Київській триває поточний ремонт сходів. Сходи, які тут були раніше, були вже в незадовільному стані, тому їх демонтували. Робітники вже облаштували нову сходову конструкцію, виклавши їх з блоків.

Наразі тут роблять пандус шириною 1,5 м. Тому ця сходова конструкція буде зручною для людей на інвалідних візках, мам з дитячим колясками, велосипедистів. Роботи тут планується завершити на початку або до середини червня, в залежності від погодних умов.

Триває ремонт сходів по вулиці А.Янгеля, тут дві конструкції з обох сторін набережної в районі спуску на півострів Бригантина. В травні відремонтували сходи з поручнями по вулиці Чорновола неподалік зупинки Жуковського. До речі, тут в поточному місяці встановили нову зупинку громадського транспорту.

Також завершились роботи по ремонту сходів на спуску вулиці Чорновола до вулиці Рєпіна, які ведуть до пляжу «Хімік». Крім того, відремонтували сходи по провулку Лисенка зі сторони вулиці Ширшова.



Переглядів: 2918
Поширень: 0