З нагоди Міжнародного дня захисту дітей регіональний сервісний центр МВС у Вінницькій області, для вихованців Прибузької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат, провів ряд екскурсій по місту Вінниця.

 Під час заходу діти мали змогу відвідати музей Ретро-техніки «Автомотовелофоторадіо», де їх під музикальнийсупровід зустрічав колектив даного музею. В ході екскурсії дітвора мала змогу оглянути всі експонати автомобілей посидіти в них, уявити себе хтось водієм цивільного автомобіля, хтось військового. Діти мали змогу покататись територією музею на пожежній машині, якою кермував сам директор закладу – Олексій Стрембицький.

Працівники Регіонального сервісного центру МВС Вінниччини влаштували для діток з інтернату екскурсії

Також їм було надано можливість постріляти у тирі та уявити себе справжніми музикантами, погравши на ударних музичних інструментах. Відвідали і музей «Моделей транспорту», який є єдиний в Україні і налічує більше 5000 моделей. По завершенню діти ознайомилися з роботою сервісних центрів МВС Вінниччини, де начальник РСЦ МВС Євген Іщук нагадав про безпечну поведінку на дорозі та довів у доступній формі, як отримати вперше водійське посвідчення.   Наприкінці заходу дітей очікували солодощі, фрукти та печиво.  

Працівники Регіонального сервісного центру МВС Вінниччини влаштували для діток з інтернату екскурсії

Для інформації:

Міжнародний день захисту дітей, традиційно ми відзначаємо у перший день літа, яке є одним із найдавніших міжнародних свят. Рішення про його проведення було ухвалено Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії у листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу та оголосила захист прав, життя і здоров'я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності.



Переглядів: 1625
Поширень: 0