В  ніч із 6 на 7 червня, близько 23:30, патрульні поліцейські отримали виклик про пожежу на вулиці Олега Антонова. Прибувши на місце події, інспектори побачили, що горить автомобіль Opel. Поліцейські дістали вогнегасник та почали гасити вогонь.

Їм також допомагали люди, які зібрались у дворі біля палаючої автівки. Охоронці порядку викликали ще й бійців служби 101, які по прибуттю остаточно ліквідували пожежу.

На місці пригоди був і власник машини, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Патрульні запитали, чи відома йому можлива причина загоряння автомобіля, на що 28-річний чоловік відреагував агресивно.

Він почав нецензурно висловлюватись в адресу патрульних, а згодом і погрожувати поліцейським. В подальшому чоловік вдарив одного інспектора рукою в обличчя, а іншому завдав удару в ногу. Крім того, власник автівки намагався дотягнутись рукою до зброї одного з поліцейських. Після цього правопорушник закрився в салоні автомобіля, відмовляючись називатись та надавати документи.

У Вінниці двом патрульним, які допомогли загасити палаючу автівку, нанесли тілесні ушкодження

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка затримали та доставили до відділку поліції для з’ясування всіх обставин.

Нам дуже прикро, що деякі громадяни замість того, аби подякувати поліцейським за надану їм допомогу, починають чинити протиправні дії. Ми просто виконуємо свою роботу, але все ж потребуємо вашої підтримки та розуміння. Щиро вдячні громадянам, які це цінують!



Переглядів: 2248
Поширень: 0