7 червня працівники Вінницького відділу поліції затримали зловмисника, який намагався пограбувати вінничанку. У потерпілої правопорушник хотів відібрати мобільний телефон та грошові кошти, але дівчині вдалося втекти від нападника.

До поліції звернулась 21-річна вінничанка та повідомила, що близько 15.35 невідомий чоловік намагався її пограбувати. За словами заявниці, правопорушник підійшов до неї ззаду і почав вимагати віддати телефон та гроші. В цей час дівчина дістала балончик та розпилила газ в обличчя грабіжника.

Коли поліцейські спілкувались з потерпілою, неподалік від місця злочину вони помітили чоловіка, схожого за описом дівчини. Чоловік, побачивши поліцейських, почав тікати. Його наздогнали та доставили до відділку поліції.

 Вінницькі поліцейські за кілька хвилин затримали злочинця

Як розповів заступник начальника Вінницького відділу поліції Сергій Химич, зловмисником виявився 42-річний безробітний вінничанин, який більшу половину свого життя провів за ґратами. Від будь-яких пояснень правопорушник відмовився. Чоловік підозрюється у ще одному пограбуванні, яке сталось на вихідних. Награбоване він реалізовував своїм знайомим. Речові докази вилучені.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 1785
Поширень: 0