Чотирнадцятого червня близько 9:30 патрульні поліцейські отримали виклик від медиків карети швидкої, які приїхали надати допомогу пенсіонерці в одному з будинків на провулку Наскрізному.

Як з’ясувалось, між 52-річним чоловіком та його матір’ю виникла сімейна сварка, під час якої син, ймовірно, наніс жінці тілесні ушкодження. Після цього він побіг до сусідів та попросив їх викликати для матері швидку.

Медики, приїхавши за вказаною адресою, не могли належним чином надати допомогу потерпілій, оскільки її син поводив себе неадекватно. Були явні ознаки того, що чоловік нетверезий. До того ж, зі слів медиків, він погрожував їм вбивством.

Коли патрульні прибули на місце події, то побачили чоловіка, який ходив по подвір’ю з двома ножами в руках. Тому інспектори викликали на допомогу ще один екіпаж.

Патрульні затримали зловмисника, який побив рідну матір та погрожував медикам

Чоловік же, зрозумівши, що до нього викликали поліцію, почав тікати. Затримали його одразу неподалік місця проживання. Правопорушник намагався сховатись в кущах.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка дасть правову оцінку діям зловмисника. Патрульні ж склали на чоловіка протокол за злісну непокору (ст. 185 КУпАП) та появу в громадському місці у п’яному вигляді (ч. 3 ст. 178 КУпАП).

Пенсіонерку карета швидкої госпіталізувала до лікарні.



Переглядів: 1572
Поширень: 0