17 червня близько 21-ї години на 102 зателефонувала вінничанка і повідомила, що невідома особа вкрала її автомобіль Peugeot, який був припаркований у дворі будинку на вулиці Келецькій. Все зафіксувала камера спостереження, яку власниця машини встановила у вікні своєї квартири.

Їдучи на виклик, в телефонному режимі патрульні зв’язались із заявницею, яка детально описала зловмисника. Охоронці порядку одразу почали опрацьовувати прилеглу територію.

Патрульні затримали ймовірного зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем

За декілька хвилин на вулиці Андрія Первозванного інспектори виявили дорожньо-транспортну пригоду: крадений Peugeot в’їхав у припаркований на узбіччі Volkswagen. Зловмисник, який, ймовірно, заволодів чужою автівкою та ще й вчинив на ній ДТП, намагався втекти, однак патрульні його затримали.

Патрульні затримали ймовірного зловмисника, який незаконно заволодів автомобілем

24-річний чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Від освідування на місці він відмовився. Інспектори склали на керманича ряд адмінматеріалів: протокол за керування напідпитку, за вчинення дорожньо-транспортної пригоди та постанову за те, що чоловік не мав при собі посвідчення водія відповідної категорії.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить всі подальші обставини справи.



Переглядів: 1851
Поширень: 0