24 червня працівники Лівобережного відділення поліції та управління поліції охорони затримали правопорушника, який намагався викрасти комп’ютерне обладнання з приватного будинку.

Близько 14.00 години злодій шляхом віджиму вікна проник до будинку вінничанина та намагався вчинити крадіжку комп’ютерного обладнання. В цей час у будинку спрацювала тривожна сигналізація. Після надходження тривожного повідомлення на місце події прибули поліцейські.

Зловмисник не встиг втекти та був затриманий на місці злочину. Підозрюваним виявився 28-річний раніше судимий житель села Новотроїцьке Запорізької області. Правопорушник вже перебуває в розшуку за вчинення крадіжки на території Запорізької області.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка). Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.



Переглядів: 2023
Поширень: 0