Мешканець села Ведмеже Вушко, що на Вінничині, Микола Стріхар став переможцем чергового суботнього розіграшу лотереї «ХТО ТАМ» від оператора державних лотерей «М.СЛ.». Микола Володимирович став щасливим власником головного призу лотереї – квартири (грошовий еквівалент – 270 000 грн.)

«Я ніколи не вірив, що здатний щось виграти, і тепер не можу прийти до тями. Як же це сталося? І за що мені така удача?», - ділиться враженнями приголомшений гравець.

Пан Микола зізнається, що грає зрідка, для власного задоволення, не особливо розраховуючи на значний виграш. Та все ж таки цього разу доля зробила саме його своїм обранцем.

Микола Володимирович – звичайний сільський робітник, виховує двох улюблених доньок – 14-річну Наталку та 6-річну Євгенію.

Переможець остаточно не визначився, як саме бажає отримати свій виграш – квартирою чи грошима, проте схиляється в бік грошей. На запитання, як витратить виграну суму, розсудливо відповідає, що значну частину коштів покладе в банк на депозит. Решту витратить на допомогу дітям, зробить ремонт та придбає нові меблі.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» бажає переможцеві міцного здоров’я та благополуччя, а решті гравців зичить віри у власну вдачу та дедалі більше виграшів!


Переглядів: 3004
Поширень: 0