Вночі 23 травня з подвір\'я родини у селі Миколаївка Піщанського району на Вінниччині зник "Volkswagen Passat" седан чорного кольору. Постраждалі звернулися до міліції, - повідомили в прес-центрі Державтоінспекції Вінниччини.

За півтори години правоохоронці знайшли автівку в сусідньому селі. Як виявилося, її без дозволу батьків взяв непрацюючий 20-річний син. Сам поїхав до друзів. Автомобіль повернули непошкодженим.

Подібний випадок трапився в області за п\'ять днів до цього. До міліціонерів Гайсинського району звернулася жителька села Мелешків. Поскаржилася, що з її подвір\'я зник "запорожець" чоловіка. Той зараз на заробітках у Ялті.

Коли міліціонери брали свідчення у потерпілої, підійшли діти жінки. 15-річний син та 19-річна донька. Ті понад добу не з\'являлися дома.

"Коли почали опитувати дітей, вони зізналися, що вночі поїхали в сусіднє село. Там живе хлопець дочки. Вирішили взяти "запорожець" вітчима. Син водити машину не вміє, покликав свого друга однолітка. Під ранок дівчина захотіла побути наодинці із коханим. Братові та сусіду наказала повертатися додому. На дорозі хлопці розігнали машину на повну швидкість. За декілька кілометрів не впоралися з керуванням, врізалися дерево. Самі не травмувалися, але машини розтрощили. Повернулися до старшої сестри. Аби скрити сліди, розбитий ЗАЗ вирішили продати. Трактором дотягли до чоловіка, який скуповує автівки на запчастини. Той виплатив молоді 650 гривень. Планували доплатити грошей, та купити вітчиму нового "Запорожця ", - розповіли в прес-центрі.

Винуватців чекає кримінальна відповідальність, якщо вітчим напише заяву в міліцію.


Переглядів: 2936
Поширень: 0