Останніми роками населені пункти України потерпають від повеней, а сільськогосподарські території – від посух. Відтак, держава взялася покращувати бюджетне фінансування водогосподарського комплексу країни. Професійне свято його працівники відзначають першої неділі червня.

Колектив Басейнового управління водними ресурсами р. П. Буг традиційно проводить великі наради та святкові зібрання в приміщенні Вінницького міжрайонного водгоспу, яке розташоване у Сабарові. Запросили колег-науковців.

Приїхав привітати і поспілкуватися з колегами заступник голови Держкомітету водного господарства України Микола Бабич.

Вмістити абсолютно всіх працівників Басейнового та міжрайонних управлінь невеличка зала не може, тому з районів делегували до Вінниці кращих. Керівник структури В. Гамлявий акцентував на принципових досягненнях та завданнях.

За кілька днів у Хмельницькому відбудеться визначальна і перспективна подія - втретє збиратиметься Басейнова рада Південного Бугу, серед інших питань говоритимуть про втрачену чистоту блакитної артерії, її головних забруднювачів та плануватимуть першочергові заходи для покращення ситуації.


Переглядів: 2712
Поширень: 0