На черговій нараді у першого заступника міського голови Івана Михайлюка, яка відбулась 30 червня, теплопостачальники звітували про хід виконання ремонтних робіт та стан розрахунків за спожитий газ та тепло. На сьогоднішній день усі підприємства, які забезпечують теплом та гарячою водою помешкання вінничан, здійснюють ремонт об\'єктів теплопостачання згідно графіку.

усі підприємства, які забезпечують теплом та гарячою водою помешкання вінничан, здійснюють ремонт об\'єктів теплопостачання згідно графікуОкрім цього проводиться серйозна претензійна робота із боржниками. КП «Вінницяміськтеплоенерго» на сьогоднішній день подало до суду 1100 позовних заяв. Така робота проводитиметься й надалі, адже споживачі заборгували підприємству близько 26 мільйонів гривень. Минулого місяця вінничани погасили заборгованість перед КП «Вінницяміськтеплоенерго» у розмірі майже 900 тисяч гривень.

Подає позови до суду на боржників і керівництво ДП "Теплокомуненерго Маяк". Сьогодні на розгляді у служителів Феміди знаходиться 172 справи по заборгованості. У залі суду ризикують опинитись споживачі, які не сплачують за надане тепло більше двох місяців.

Від розрахунків споживачів залежать і проплати, які здійснюють підприємства за спожитий газ. На сьогоднішній день теплопостачальники боргують ДК НАК «Нафтогаз України» більше 50 мільйонів гривень.

«На останній селекторній нараді, яку проводив перший віце-прем\'єр-міністр Андрій Клюєв, чітко було сказано з приводу розрахунків по боргах: немає розрахунків - немає газу. І тому потрібно сконцентрувати усі зусилля, щоб вчасно перераховувати кошти, тоді й будемо отримувати необхідні об\'єми газу», - говорить перший заступник міського голови Іван Михайлюк.


Переглядів: 2901
Поширень: 0