В результаті переговорів Вінницького міського голови Володимира Гройсмана із керівництвом ВАТ «Укртелеком», у майже п\'ятьох тисяч вінницьких родин знову з\'явилась можливість спілкуватись з допомогою стаціонарного телефону.

На початку липня абоненти ЗАТ НВФ «Елекомс», піднявши слухавку, несподівано для себе виявили, що користуватись зв\'язком вони не можуть. Як пізніше з\'ясувалось, причиною цього стало довготривале невиконання фінансових договірних зобов\'язань їх оператора перед «Укртелекомом». Внаслідок чого близько п\'яти тисяч сімей залишились без стаціонарного телефонного зв\'язку.

Вирішення цієї проблемної ситуації взяв під особистий контроль міський голова Володимир Гройсман. Мер домовився із керівництвом ВАТ «Укртелеком», аби на час з\'ясування усіх фінансових відносин між двома операторами, вінничани все-таки мали можливість користуватись послугами стаціонарного зв\'язку. «Я вдячний голові правління ВАТ «Укртелеком» Георгію Дзекону за розуміння та за те, що підприємство, яке він очолює, пішло нам назустріч і вінничани не залишились заручниками цієї ситуації», - говорить Володимир Гройсман.

Міський зв\'язок абонентам «Елекомсу» було відновлено 28 липня. Утім, якщо цей оператор не виконає свої договірні зобов\'язання та не погасить борги перед «Укртелекомом», не виключено, що у майбутньому ситуація із відключенням може повторитись.


Переглядів: 4886
Поширень: 0