3,5 років ув’язнення отримав 38-річний житель с. Сосонка Вінницького району за крадіжки з дач. Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за тягу до чужих речей, відсидівши у в’язниці близько 4-х років. Однак тюремний досвід наукою для злодія не став, звільнившись, він взявся за старе.

Збираючи металолом, щоб заробити копійку, чоловік натрапив на дачний масив у Сальниках Калинівського району. Було це в зимовий час, будівлі не охоронялися, їх власники зазвичай з’являлися рідко. Можливість безкарно потягти чуже стала для чоловіка величезною спокусою. Тож, не зволікаючи, він узявся до роботи.

За словами начальника Калинівського РВ Миколи Господарця, крадій брав все, що погано лежало – інструменти, одяг, газові балони. Загалом за зиму «почистив» 6 дачних будинків. Зловмисника затримали в кінці квітня - після скоєння чергового злочину він залишив болгарку та деякі викрадені речі в лісопосадці, щоб через деякий час за ними повернутися. Затримати злодія старшому дільничному Калинівського РВ Олександру Поліщуку допомогли дачники. Коли крадій повернувся за речами його вже чекали у засідці.

Тепер за дачні пригоди три з половиною роки засудженому доведеться провести у в’язниці.


Переглядів: 2733
Поширень: 0