Як повідомив в.о. начальника слідчого відділення Вінницького РВ ГУМВС України у Вінницькій області Сергій Возний, 23 серпня о 22.00 по спецлінії «102» поступило повідомлення від 39-річного оператора АЗС «WOG», яка розташована на об’їзній дорозі м. Вінниці, про те, що двоє невідомих з приміщення АЗС скоїли крадіжку майже 15 000 гривень та пачки печива.

На місце злочину негайно виїхала слідчо-оперативна група працівників міліції. За іронією долі дана автозаправка знаходиться навпроти райвідділу міліції. Коли правоохоронці прибули на місце пригоди, один з грабіжників був затриманий працівниками даної автозаправки.

Як з’ясувалось, того вечора один з працівників заправки вийшов поговорити по телефону, а інший на хвилинку відлучився. В цей момент двоє 16-річних підлітків зайшли у приміщення заправки та забрали з каси денну виручку і … пачку печива. Залишивши приміщення, хлопці почали тікати. Це побачили працівники АЗС, які знаходились на вулиці біля виходу, та кинулись навздогін. Одного з грабіжників було впіймано, а інший ранком 24 серпня сам прийшов до міліції, приніс викрадені гроші та написав явку з повинною.

Обидва підлітки раніше були судимі за крадіжки. Вони крали гроші з благодійних скриньок, які знаходяться майже в усіх аптеках міста Вінниці.

В цьому році хлопці вступили на навчання до одного з Вінницьких училищ, але перший дзвоник найближчі 4-6 років звучатиме не для них.

Затримані знаходяться в ІТТ. Відносно них порушено кримінальну справу за ч. 2, ст. 186 «Грабіж».


Переглядів: 3224
Поширень: 0