Як повідомляє прес-служба ГУ МНС у Вінницькій області, під час ремонту даху кухні місцевої загальноосвітньої школи №2 працівниками була виявлена ручна детонуюча гранати РГД-33. Про небезпечну знахідку рятувальників та правоохоронців повідомив начальник господарської групи райвідділу освіти. Одразу ж до навчального закладу було направлено піротехнічну групу МНС та міліціонерів, які вилучили гранату та знешкодили боєприпаси у безпечному місті. Яким чином вибухонебезпечний предмет опинився у навчальному закладі з’ясовують фахівці.

А 1 вересня, у цій же школі голова облдержадміністрації Микола Джига взяв участь у святі першого дзвоника. Він привітав вчителів, учнів та їх батьків з початком навчального року та вручив директору закладу сертифікат на отримання комплекту мультимедійного обладнання.

Для довідки:
В середній загальноосвітній школй І-ІІІ ступенів № 2 -гімназії м. Калинівки навчається 877 учнів, функціонує 39 класів з них: - в початковій школі – 14 (339 учнів) , в основній та старшій школі – 25 ( 538 учнів).

В початковій школі функціонує спецклас із поглибленим вивченням іноземної мови (англійської), введено курс за вибором « Основи споживчих знань».

В основній школі наявні класи із вивченням 2-х іноземних мов ( англійської та німецької) та вивченням польської мови.

У старшій школі здійснюється профільне навчання за такими напрямками: філологічний, природничий, математичний.

Відкрито 2 гімназійні класи: природно-математичний, філологічний.

У школі працює 80 педагогів.


Переглядів: 2868
Поширень: 0