Мета зустрічі стосувалась формування плану роботи з профілактики правопорушень, розпиття алкогольних напоїв та вживання наркотичних засобів серед підлітків та молоді обласного центру.

На сьогоднішній день досить гостро стоїть питання щодо посилення профілактичних заходів серед молодого середовища на предмет зловживання наркотичних, тютюнових, алкогольних та слабоалкогольних виробів, зокрема в мікрорайонах міста Вінниці, на території біля шкіл та навчальних закладів. Тому під час засідання було вирішено скласти графік зустрічей дільничних інспекторів із дирекціями загальноосвітніх закладів міста, головами квартальних комітетів, керівниками ЖЕКів та керівництвом вищих учбових закладів.

Крім того, проводитиметься роз\'яснювальна робота серед власників торгівельних закладів, які займаються продажем тютюнових, алкогольних та слабоалкогольних виробів щодо заборони продажу вищезгаданих виробів дітям та підліткам.

Начальник відділу у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов вважає, що увагу дільничних інспекторів слід зосередити саме на профілактичних заходах серед молоді у мікрорайонах міста. «Ми повинні спільними зусиллями визначити ті проблемні питання, які стосуються саме дозвілля молодого середовища, щоб підлітки та діти проводили з користю свій вільний час, тим самим виключаючи можливість вживання алкоголю, тютюну та наркотичних засобів», - говорить Руслан Анфілов.


Переглядів: 3359
Поширень: 0