Тетяна Яківна одна з небагатьох наших земляків , якім вже виповнилось сто років. Бабуся не по літах енергійна: дві години поспіль може читати напам’ять вірші і співати пісні. Син і дочка – Анатолій та Римма неодноразово переконувались в цьому коли їхня мама влаштовувала для гостей імпровізовані концерти.

Тетяна Яківна виховувала п’ятьох дітей, які подарували їй шість внуків, сім правнуків та двох праправнуків. – Життя пролетіло так скоро , що здається , й не зогляділася. Сто років – це мало. Людині треба жити довше , каже наша ювілярка.

Керівництво Вінницької обласної організації партії «Сильна
Україна» поздоровили ювілярку Грозну Тетяну Яківну з 100-річчям

У цей святковий день Тетяна Яківна дуже зраділа гостям , які прийшли поздоровити її з ювілеєм. Григорій Дерун привітав ювілярку теплими привітаннями побажавши їй міцного здоров’я, благополуччя у родині, побільше уваги не тільки від рідних а також від тих людей які цінують та поважають старість. На додаток до теплих слів гості подарували ювілярці гарні квіти та теплий плед. Тетяна Яківна разом з великою родиною подякували дорогих гостей за поздоровлення та теплий подарунок.


Переглядів: 3067
Поширень: 0