28 грудня о 16:00 в приміщенні прес-клубу відбудуться перші офіційні збори всіх, хто бажає долучитись до заходу «Епідемія Доброти 2011».

Під час зборів буде обговорюватись план проведення «Епідемії доброти 2011», обрання оргкомітету, розподіл обов’язків. Цього року плануємо поширити досвід заходу на область та по всій Україні, тому закликаємо Вас активно долучатись!

Довідково:
17 лютого 2010 року Вінниця показала приклад доброти, ввічливості, згуртованості та толерантності. Це був Міжнародний день «Спонтанного прояву доброти». Понад 500 активних Вінничан взяло участь у заході, також до нашого міста завітали майже усі національні ЗМІ. Цей день став поштовхом та прикладом для інших. Більше 15 різних акцій та флешмобів могли побачити та відчути жителі міста. Захід тривав один день, проте наслідком стало усвідомлення, наскільки щирі, добрі та відкритті Вінничани. Багато учасників «Епідемії доброти» потоваришували, результатом чого були організовані різні заходи в продовж року, це і фестивалі, і майстер-класи, і благодійні акції та багато іншого. Деякі учасники почали активно займатись громадською діяльністю. Це приємно втішає і є прикладом того, як один день може змінити, наповнити приємними моментами життя людей та громадську життєдіяльність міста.

За додатковою інформацією звертатись:
096 915 86 40 Альона Кирилюк 


Переглядів: 2540
Поширень: 0