За словами Куп\'янського, в рамках цієї справи було затримано 4 співробітники МВС Донецької області, ще більше 10 осіб були притягнуті до відповідальності.

«Це справа завершилася тим, що винні особи, працівники, які скомпрометували себе, скоїли злочин, зараз затримані та заарештовані. Слідство ведеться прокуратурою. Керівники підрозділу, в яких вони працювали, звільнені з органів внутрішніх справ. Нами зроблені певні висновки, щоб у майбутньому такого не допустити », - підкреслив начальник Головного управління МВС України в Донецькій області Микола Куп\'янський.

Як повідомлялося, у Вінницькій області затримано працівників карного розшуку, які за звільнення заручника вимагали 15 тисяч доларів США.

Після того, як чоловік розмістив в інтернеті оголошення про продаж автомобіля, йому зателефонували невідомі та запропонували зустрітися, щоб обговорити деталі купівлі-продажу. Коли чоловік прибув, до нього підійшли невідомі, які представилися працівниками міліції з Донецька і повідомили, що автомобіль, на якому той приїхав, перебуває в розшуку. На чоловіка одягли наручники, посадили у власний автомобіль і вивезли за межі Вінниці.


Переглядів: 2912
Поширень: 0