пляжний патруль у Вінниці

Дівчата і хлопці добре себе зарекомендували і вже стали приємною особливістю офіційних пляжів.

Найбільшу кількість студентів для патрулювання представили Вінницький факультет Київського університету культури та Вінницький технічний коледж.

Студенти університету культури навіть попросилися патрулювати ще один додатковий тиждень. Взагалі вони підійшли до справи креативно і проявили себе справжніми захисниками культури поведінки у місцях відпочинку вінничан біля води.

пляжний патруль

Бути пляжним патрульним стало престижним. Сьогодні непоодинокі звернення молодих людей до відділу у справах сім’ї, молоді та туризму з проханням надати можливість взяти участь у проекті «пляжний патруль». Часто приходять друзі тих, хто патрулює і приєднуються до роботи. Трапляється, що допомагати дівчатам-патрульним беруться їхні хлопці, щоб не залишати коханих в літню спеку.

пляжний патруль

Основні проблеми патрульним додають нетверезі групи молодиків та діти без нагляду дорослих. Вистачає завдань і медичним працівникам, які чергують у складі пляжних патрулів. Найбільш проблемним місцем відпочинку є острів Кемпа, де відбулось багато небезпечних випадків. Декілька разів пляжному патрулю доводилось викликати представників правоохоронних органів.
Пляжні патрульні звертаються до вінничан з проханням підтримувати порядок на пляжах, не смітити і не заважати іншим насолоджуватись літнім відпочинком.

Робота пляжного патруля продовжиться до завершення літнього періоду на п’яти вінницьких пляжах.

Додаткова інформація: відділ у справах сім\'ї, молоді та туризму Вінницької міської ради.


Переглядів: 5350
Поширень: 0