Дивіться прямий ефір програми «Народна зірка» на ТРК-Україна за участю вихованки зразкової майстерні естрадного мистецтва «Зоряна мрія» міського Палацу мистецтв Ольги Мельник.

Ольга МельникВінничанка Ольга - наймолодша учасниця проекту, їй 16 років. Батьки ще в дитинстві помітили талант доньки й сприяли його розвитку - Оля брала участь у різних вокальних фестивалях.

Від шоу "Народна зірка" Оля очікує отримати найважливіше - безцінний досвід виступу і роботи з професіоналами. Оля захоплюється фотографією, ще ходить до школи.

Про те, що потрапила на шоу однокласникам Оля вирішила не розповідати - нехай побачать її з екранів. Зате Олині вчителі вже тримають кулаки за її успішну участь.

Для довідки:

Учасники проекту - десять дуетів, що складаються з зірок естради та виконавців з народу, обраних за результатами всеукраїнського кастингу. Головний критерій відбору - вміння і бажання співати. Вік та зовнішність значення не мають.

У кожному випуску шоу дуети отримують своєрідне завдання: вибрати музичний напрям, в якому їм належить підготувати наступний виступ. Це може бути реп або шансон, блюз або фолк. Усі музичні номери виконуються "наживо".

Оцінює старання учасників авторитетне журі. Проте вирішальним є голос телеглядачів, які можуть проголосувати за своїх улюбленців за допомогою sms .
Шоу не обмежується музичною програмою, а показує життя конкурсантів за межами сцени: як готуються пари, як вболівають за них рідні та близькі.
Попередні сезони відкрили яскравих і талановитих "народників", а також допомогли по-новому розкритися відомим українським виконавцям із погляду як вокалу, так і акторської майстерності.


Переглядів: 6301
Поширень: 0