Через п’ять хвилин після пограбування винуватця затримала міліціяПрацівники батальйону патрульно-постової служби Володимир Бойко, Юрій Гашинський, Костянтин Крохмаль, Андрій Чернецький та Володимир Жищинський затримали 27-річного зловмисника, який у під’їзді п’ятиповерхівки, розташованої по вулиці Київській, пограбував 53-річну жінку.

Жінка ввечері поверталась з роботи додому. Коли вона піднімалась сходами до своєї квартири, між першим та другим поверхом, на неї напав невідомий чоловік. Він вирвав з рук своєї жертви жіночу сумку, в якій знаходились два мобільні телефони, гроші в сумі близько 2000 гривень та особисті речі. Потерпіла негайно зателефонувала за номером «102».

Недалеко від місця скоєння злочину патрулював екіпаж батальйону патрульно-постової служби, тому за мить працівники міліції прибули на виклик. Потерпіла добре запам’ятала нападника та описала його зовнішність. Особливу увагу жінки привернула коричнева шкіряна куртка зловмисника. Тоді міліціонери запропонували потерпілій сісти до них у автомобіль та об\'їхати прилеглі до місця скоєння злочину території. На таку пропозицію жінка охоче погодилась.

Рухаючись у службовому автомобілі по вулиці П. Морозова, екіпаж батальйону звернув увагу на трійку молодиків, які стояли біля одного з будинків та про щось розмовляли. В одному з чоловіків потерпіла впізнала свого кривдника. Коли працівники міліції почали підходити до молодих людей – усі троє почали тікати у різні сторони. Двох молодиків міліціанти затримали та доставили у райвідділ міліції.

Під час огляду в підозрюваного у вчиненні грабежу, 27-річного вінничанина, було виявлено та вилучено два мобільні телефони, які належать потерпілій. Як з’ясувалось, затриманий раніше вже неодноразово відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

За сумлінне виконання службових обов’язків співробітники батальйону патрульно-постової служби міліції були заохочені грошовими винагородами та грамотами УМВС.


Переглядів: 3428
Поширень: 0