Затриманий - 24-річний вінничан. Молодик має дружину і двомісячну дитину. Він зізнався, що уколом шприця - залицявся до дівчат. А перед цим - ретельно протирав голку спиртом.

Обидва випадки уколу шприцем сталися на Старому місті.
- Сьомого липня до міліції звернулась 14-річна вінничанка, - повідомили у ВЗГ УМВС області. - Вона розповіла, що на площі 8 Березня до неї підійшов якийсь чоловік, вколов щось у сідницю і зник.

Дівчина настільки злякалася, що їй стало погано. На тлі стресу, у неї навіть відняло ноги. Дівчинку госпіталізували, медики провели обстеження. Наслідків від уколу поки немає, кажуть у ВЗГ, і постраждалу вже виписали додому.

Дівчина добре запам"ятала незнайомця. Було складено фоторобот, і почалися пошуки. Через два дні міліціонери встановили не тільки особу підозрюваного, а і його місце проживання. Під час обшуку в будинку молодика правоохоронці знайшли запаковані шприци і спирт, а  біля будинку в шині - голку для шприца. Як розповів "укольщик", шприци залишились після родів дружини. Коли колов - шприци були пусті. Зараз вилучені речові докази направлено на експертизу, зазначають у ВЗГ.

Між тим, зловмисник зізнався, що жертвою "укола Амура" стала ще одна дівчина - 13 років. Цей випадок стався трохи раніше і також на Старому місті. Постраждала також звернулась до міліції, але того разу правоохоронці нікого не затримували.

Зловмисник ніде не працює, він отримує пенсію по інвалідності. Чітко пояснити свій вчинок зловмисник не може. Каже, що так залицявся до дівчат. Молодика направили на судово-психіатричну експертизу.
За фактом хуліганства порушено кримінальну справу, повідомляють у ВЗГ УМВС. Чоловіка відпустили на підписку про невиїзд.

Декілька років тому у Вінниці також були випадки уколів шприцем жінок.  Тоді міліціонери затримували багатьох підозрюваних, винним ледь не визнали колишнього працівника одної з вінницьких бібліотек. Щоправда, згодом цю версію було спростовано, і покараним ніхто не був. Послідовник, однак, таки знайшовся...


Переглядів: 3215
Поширень: 0