В суботу на телеканалі "Україна" відбувся 3 ефір шоу "Народна Зірка 4".

Нагадаємо, минулого ефіру проект залишив дует Валерії Локатош і Едуарда "Ділі" Приступи. За підсумками голосування суддівської колегії вони стали лідерами, однак отримавши найменшу кількість глядацьких голосів зайняли останнє місце у підсумковій таблиці результатів. Проте після ефіру журі проекту відкрито висловило свою незгоду з оприлюдненими результатами голосування і організатори проекту прийняли рішення дещо змінити правила шоу і запровадили право вето. Таким чином пара Валерія Локатош і Едуард "Діля" Приступа повернулась на проект. Але за таких обставин після третього ефіру проект були змушені покинути два дуети.

Нажаль не вистачило підтримки глядачів вінничанці Олі Мельник. Після виступу по оцінкам журі Оля Мельник і Влад Топалов були на 3 місці, але за оцінкою глядачів опинилися лише на 9.

Ще гіршою була ситуація у пари Анастасії Приходько та Дмитра Коломійцева, за оцінкою журі вони були на 6 місці, а глядачі поставили пару на 8 місце. І саме ця пара мала покинути шоу. Але враховуючи повернення Ділі та Валерії, шоу покинули 2 пари з найгіршими балами.

Нагадаємо, Ольга Мельник - наймолодша учасниця проекту, їй 16 років. Батьки ще в дитинстві помітили талант доньки й сприяли його розвитку - Оля брала участь у різних вокальних фестивалях. Від шоу "Народна зірка" Оля очікувала отримати найважливіше - безцінний досвід виступу і роботи з професіоналами. Оля захоплюється фотографією, ще ходить до школи.


Переглядів: 4092
Поширень: 0