Цього дня ще дев\'ять учасників Програми дізнались номери своїх майбутніх квартир, поверх та площу житла.

Наприкінці минулого року у Вінниці розпочалось будівництво другого муніципального багатоповерхового будинку на 144 квартири, з яких 106 реалізовуватимуться в рамках «ПМЖ м. Вінниці». Вартість одного квадратного метра житла тут становить 4700 грн. і до завершення будівництва змінюватися не буде.

Другий муніципальний будинок на вулиці Смирнова складатиметься з двох секцій. В одній із них будуть не лише квартири, а й перукарня, лазня та кафетерій. У іншій на першому поверсі розташуються офісні приміщення, на інших поверхах - одно-, дво- та трикімнатні квартири.

Минулої середи ще дев\'ять учасників Програми під час жеребкування дізнались номери квартир, їх орієнтовну площу та поверх. Цього дня працівники бюджетних організацій, освітяни та молодь власноруч витягнули із прозорого барабану жереб із даними майбутньої квартири. Під час четвертого туру жеребкування було розподілено ще дев\'ять квартир - шість однокімнатних, одну двокімнатну та дві трикімнатних.

Загалом за результатами чотирьох етапів жеребкування вже розподілено 59 квартир. Наступний тур жеребкування відбудеться вже у наступному місяці.

 


Переглядів: 3170
Поширень: 0